divendres, 29 de maig de 2009

Bertrand Russell i la prova que 1+1=2

Gran part de les dificultats que travessa el món es deuen a què els ignorants estàn completament segurs, i els intel·ligents, plens de dubtes.
Bertrand Russell

Demostració que 1+1=2
D'aquesta proposició se seguirà, un cop l'addició aritmètica hagi estat definida, que 1 + 1 = 2.
Bertrand Russell, Principia Mathematica

(Bertrand Russell fou un filòsof, matemàtic, historiador i pacifista anglès. És considerat un dels més grans lògics i filòsofs del segle XX. La seva obra cabdal sigui, tal vegada, els Principia Mathematica, escrita juntament amb A. N. Whitehead, en la qual intenta sentar les bases de totes les matemàtiques en la lògica.)

3 comentaris:

poesiaula ha dit...

Como seguidora de este blog, también creo que debería ser actualizado con mayor frecuencia. Considere su autor que la ausencia de comentarios no implica que no tenga lectores, más bien lo que sucede es que estos posts tan sorprendentes - y que son el contrapunto a la vulgaridad circundantemente cotidiana-, nos dejan sin palabras. Y como decía noséquien, si no puedes mejorar el silencio, cállate.

ideesicontraidees ha dit...

Gracias por el comentario. Considera tu también que mi escasez de comentarios no es debida a mi ausencia de interés, sino, por lo contrario, a lo abrumadora, extensa y exitosa de tu aportación poético-fotográfica.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.